Η ZIPPO ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΕΑ ΜΕΘΟΔΟ ΕΓΧΡΩΜΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ 540 

Η τελευταία τεχνική εκτύπωσης της Zippo επιτρέπει για πρώτη φορά τη διακόσμηση σε όλες τις επιφάνειες των αντιανεμικών αναπτήρων της.
H Zippo, το διάσημο αμερικανικό brand ανακοίνωσε την έναρξη της ολοκαίνουργιας μεθόδου διακόσμησης540 Color των αναπτήρων. Για πρώτη φορά, ο αντιανεμικός αναπτήρας μπορεί να διακοσμηθεί πλήρως με έγχρωμα γραφικά με τα πιο περίπλοκα και ζωντανά σχέδια. 

20 Σεπτεμβρίου, 2020 - Για τον εορτασμό της τελευταίας της καινοτομίας, η Zippo κυκλοφορεί τέσσερα νέα σχέδια, με θέματα που περιλαμβάνουν έναν παλαιό πειρατικό χάρτη θησαυρού, αφιερώματα στον ρόλο του brand στη μουσική και τις τέχνες, καθώς και ένα μοτίβο μονομαχίας-δράκου. Οι νέοι αναπτήρες εντάσσονται στη συλλογή των χιλιάδων υπαρχόντων σχεδίων Zippo, που υπόσχεται  ότι ανεξάρτητα από το γούστο σας, υπάρχει ένας αναπτήρας Zippo για εσάς.  

Η διαδικασία 540 Color αναπτύχθηκε από την ομάδα μηχανικών ειδικών διακόσμησης αναπτήρων της Zippo. 
Ενώ οι τεχνικές εκτύπωσης και παραγωγής έχουν εξελιχθεί σε διάστημα σχεδόν 90 ετών από τη δημιουργία του πρώτου αναπτήρα αντιανεμικού Zippo, ο συνολικός σχεδιασμός και ο μηχανισμός παραμένουν οι ίδιοι, αποδεικνύοντας ότι η εξαιρετική σχεδίαση αντέχει στη δοκιμασία του χρόνου. Όλοι οι αντιανεμικοί αναπτήρες διαθέτουν την εικονική καμινάδα της Zippo, τον τροχό πυράκτωσης και το εμπορικό σήμα Zippo "click". Η πανταχού παρούσα σφραγίδα, που χρησιμοποιείται από τους συλλέκτες για τον εντοπισμό και την τεκμηρίωση της ημερομηνίας και της παραγωγής του αναπτήρα τους παραμένει σταθερά στο κάτω μέρος του αναπτήρα. 

Ο Lucas Johnson, Senior Brand Manager, Global Marketing της Zippo σχολιάζει: "Η νέα μέθοδος έγχρωμης διακόσμησης 540 έχει ανοίξει ευκαιρίες για να διακοσμήσουμε τους αναπτήρες μας με τρόπους που παλαιότερα δεν ήταν εφικτοί. Οι σχεδιαστές μας ήδη ονειρεύονται νέα σχέδια για να παρουσιάσουν αυτήν την καινοτόμο διαδικασία διακόσμησης. Οι φίλοι της Zippo μπορούν να περιμένουν όχι μόνο νέα απίστευτα νέα σχέδια,αλλά κι εκδόσεις αγαπημένων κλασικών σχεδίων. "

Αυτά τα νέα σχέδια μπορούν επίσης να αγοραστούν παράλληλα με τη συλλογή των νέων εσωτερικών αναπτήρων της Zippo. Η συλλογή προσφέρει δύο επιλογές βουτανίου (διπλή και μονή φλόγα), καθώς και επαναφορτιζόμενο εσωτερικό διπλού τόξου. Η συλλογή δημιουργήθηκε με το πνεύμα του αρχικού αντιανεμικού αναπτήρα - ένα ποιοτικό, εύχρηστο προϊόν.