Ανακαλύψτε τα δερμάτινα αξεσουάρ Zippo με έκπτωση πάνω από 30%!

Χρειάζεται να έχω μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

Μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένας αριθμός τηλεφώνου είναι απαραίτητα για να κάνετε μια παραγγελία online. Αν δεν έχετε έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας καλώντας στο +30 210 8077913 από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 π.μ. έως 6:30 μ.μ.

 

Πότε θα χρεωθεί η χρεωστική / πιστωτική μου κάρτα;

Το ποσό της παραγγελίας θα δεσμευτεί στην κάρτα σας κατά την αποστολή της παραγγελίας, ωστόσο η πληρωμή δεν θα απελευθερωθεί από το λογαριασμό σας μέχρι την αποστολή της παραγγελίας σας. Η χρέωση θα εμφανίζεται στη απόδειξή σας ως: Ιωάννης Α. Δρίτσας Α.Ε.Β.Ε.

 

Ποια είναι η πολιτική ακύρωσης παραγγελιών;

Η παραγγελία σας στο Zippo.gr επεξεργάζεται αμέσως. Ως εκ τούτου, δεν μπορούμε να δεχτούμε αλλαγές ή ακυρώσεις. Εάν η παραγγελία έχει ήδη υποβληθεί σε επεξεργασία και εξακολουθείτε να θέλετε να την επιστρέψετε, ακολουθήστε απλώς τις οδηγίες στην ενότητα Επιστροφές και Αντικαταστάσεις. Γενικά, τα έξοδα αποστολής και διακίνησης δεν επιστρέφονται.

 

Πόσο καιρό χρειάζεται η παραγγελία μου για να αποσταλεί;

Μετά την επαλήθευση της πληρωμής μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, η παραγγελία σας θα αποσταλεί από το Zippo.gr εντός 5 - 7 εργάσιμων ημερών. Οι παραγγελίες που περιλαμβάνουν προσαρμοσμένο προϊόν παραδίδονται σε 10 έως 15 εργάσιμες ημέρες. Μπορείτε να ελέγξετε την τρέχουσα κατάσταση της παραγγελίας από το προφίλ σας.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται μόνο από Δευτέρα έως Παρασκευή. Είμαστε κλειστά τις επίσημες αργίες.

Μπορώ να επισπεύσω την αποστολή;

Το Zippo.gr δεν προσφέρει προς το παρόν ταχεία αποστολή.

Πώς θα παραλάβω την κάρτα μου eGift;

Οι κάρτες eGift αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την επιβεβαίωση της πληρωμής. Εάν η παραγγελία σας για κάρτες eGift ΔΕΝ περιλαμβάνει την αγορά άλλων εμπορευμάτων, η πληρωμή σας θα διεκπεραιωθεί κανονικά και θα λάβετε την κάρτα eGift στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση άμεσα. Εάν η παραγγελία σας για την κάρτα eGift περιλαμβάνει την αγορά άλλων εμπορευμάτων, η πληρωμή σας θα διεκπεραιωθεί και η κάρτα eGift σας θα αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόλις αποσταλεί ολόκληρη η παραγγελία σας. Σημειώστε ότι εάν η παραγγελία σας περιλαμβάνει ένα προσαρμοσμένο προϊόν, η αποστολή ολόκληρης της παραγγελίας, συμπεριλαμβανομένης της κάρτας eGift, θα διαρκέσει έως και 15 ημέρες. (Εάν επιθυμείτε να λάβετε την κάρτα eGift όσο το δυνατόν γρηγορότερα, είναι καλύτερο να αγοράσετε τις κάρτες eGift ξεχωριστά από τα άλλα προϊόντα).

 

Μπορώ να αποστείλω σε μια διεύθυνση εκτός Ελλάδας;

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να στείλουμε προϊόντα σε διευθύνσεις εκτός Ελλάδας. Αν θέλετε να στείλετε τα προϊόντα εκτός της Ελλάδας, επισκεφθείτε τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο / διανομέα Zippo στη χώρα που θέλετε να αποσταλεί η παραγγελία σας.