Ανακαλύψτε τα δερμάτινα αξεσουάρ Zippo με έκπτωση πάνω από 30%!

Πώς να χρησιμοποιήσετε έναν κουπόνι προσφοράς, προώθησης ή έκπτωσης

Τα κουπόνια προσφοράς, προώθησης ή έκπτωσης της Zippo συνήθως τυπώνονται με έντονα, κεφαλαία γράμματα και μπορούν να βρεθούν στο Zippo.gr, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και σε άλλες πλατφόρμες μάρκετινγκ.

Για να λάβετε την προσφορά, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

 • Εισαγάγετε τον κωδικό προσφοράς στο πλαίσιο με την ένδειξη “κάρτα δώρου ή κωδικός έκπτωσης” πάνω από τα σύνολα στη δεξιά πλευρά της σελίδας κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
 • Κάντε κλικ στο κουμπί “εφαρμογή” για να ενεργοποιήσετε τον κωδικό προσφοράς και να τον εφαρμόσετε στην παραγγελία σας.

  Βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας πληροί όλες τις απαιτήσεις της ειδικής προσφοράς. Για παράδειγμα, εάν η προσφορά υποδεικνύει ότι πρέπει να έχετε μια ελάχιστη αγορά 50.00€, ο κωδικός προσφοράς δεν θα εφαρμοστεί στην παραγγελία αν το σύνολο σας (πριν από τα έξοδα αποστολής και τους φόρους) είναι μικρότερο από το καθορισμένο ποσό.

   


  Πολιτική εκπτώσεων, προωθητικών ενεργειών και κουπονιών

  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ΜΟΝΟ μία (1) έγκυρη προσφορά ανά παραγγελία. Η παραγγελία σας πρέπει να υπερβαίνει οποιαδήποτε καθορισμένη ελάχιστη τιμή παραγγελίας για την εξαργύρωση της προσφοράς. Η ελάχιστη αξία της παραγγελίας δεν περιλαμβάνει, έξοδα αποστολής ή άλλες προσαυξήσεις. Για να μπορέσετε να κάνετε μία παραγγελία στο zippo.gr πρέπει να είστε 18 ετών ή μεγαλύτερος.

  Όλες οι προσφορές και οι κωδικοί εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα. Οι προσφορές και οι κωδικοί ΔΕΝ ισχύουν για προηγούμενες ή μελλοντικές αγορές. Η προσφορά δεν μπορεί να εξαργυρωθεί για μετρητά. Η ακύρωση παραγγελίας που έχει τοποθετηθεί κουπόνι προσφοράς, δεν επιτρέπεται. Οι προσφορές μπορούν να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση και μπορεί να ανασταλούν ή να τερματιστούν οποιαδήποτε στιγμή. Όλες οι αγορές υπόκεινται σε τραπεζική εξουσιοδότηση πριν από την επεξεργασία και την επαλήθευση της πιστωτικής κάρτας. Διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε οποιαδήποτε παραγγελία για οποιονδήποτε λόγο.

   


  ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

  Εκτός εάν δηλώνεται διαφορετικά, οι προσφορές δωρεάν αποστολής ισχύουν μόνο για το κανονικές αποστολές. Όλοι οι κανόνες και οι πολιτικές αποστολής εξακολουθούν να ισχύουν, όπως μπορείτε να διαβάσετε στις πληροφορίες αποστολής και χειρισμού για περισσότερες λεπτομέρειες. Επιπρόσθετες προσαυξήσεις για υπερμεγέθη στοιχεία, ενδέχεται να ισχύουν.


   

  ΔΩΡΑ

  Όλες οι προσφορές για ένα δώρο μπορούν να εξαργυρωθούν μία φορά μόνο για ένα δώρο ανά άτομο. Ο καταναλωτής είναι υπεύθυνος για όλα τα έξοδα αποστολής και τους ισχύοντες φόρους όπως απαιτείται από τους κρατικούς νόμους.


  ΙΣΧΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

  Οι κωδικοί ισχύουν μόνο για συγκεκριμένα προϊόντα ή συλλογές. Κάποιες εξαιρέσεις ενδέχεται να ισχύουν. Ο κωδικός προσφοράς θα εμφανίζεται σε ξεχωριστή γραμμή στο πλαίσιο της διαδικασίας πληρωμής και όχι στις σελίδες των προϊόντων. Οι προσφορές δεν ισχύουν για τα συλλεκτικά αντικείμενα περιορισμένης έκδοσης Zippo ή τους προσαρμοσμένους αναπτήρες, εκτός αν αναφέρεται ρητά.