Ξεκινήστε

Ο αντιανεμικός αναπτήρας Zippo είναι κάτι παραπάνω από ένας αναπτήρας. Είναι ένα αυθεντικό αμερικανικό σύμβολο. Από το χαρακτηριστικό κλικ έως την ποιότητα του υλικού, να είστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε τον Zippo αναπτήρα σας για πολλά χρόνια.

Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε τον αντιανεμικό σας αναπτήρα και για να βεβαιωθείτε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή απόδοση από αυτόν, θα σας δώσουμε πληροφορίες για ό, τι χρειάζεστε, από το περιεχόμενο της συσκευασίας έως σημαντικές συμβουλές ασφάλειας.

Μέσα στο κουτί, είτε μέσα στο καπάκι για εκδόσεις σε συσκευασία δώρου, θα βρείτε ένα εγχειρίδιο οδηγιών. Είναι σημαντικό να το διαβάσετε προσεκτικά πριν τη χρήση.

Ο αναπτήρας σας υποστηρίζεται από την παγκοσμίως γνωστή εγγύηση Zippo, «it works or we fix it free™» ("δουλεύει ή το επισκευάζουμε δωρεάν").

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την απόδοση του αναπτήρα σας, επισκεφτείτε τη σελίδα μας Επισκευές ή καλέστε μας στο +30 210 8077913.Χρησιμοποιείτε Γνήσια Φιτίλια, Πέτρες και Υγρό Αναπτήρων Zippo