Ανακαλύψτε τα δερμάτινα αξεσουάρ Zippo με έκπτωση πάνω από 30%!

Το Zippo Hand Warmer

Θέλετε να μεταφέρετε τις υπαίθριες περιπέτειες σας σε ένα πιο ζεστό περιβάλλον; Γνωρίστε τον θερμαντήρα χεριών Zippo Hand Warmer! Διαθέσιμο σε μοντέλα 12 ωρών και 6 ωρών. Όταν βρίσκεστε σε εξωτερικούς χώρους, θέλετε να μένετε συγκεντρωμένοι στη δρατηριότητά σας.  Είτε πηγαίνετε για ψάρεμα, είτε κάνετε κάμπινγκ, είτε απλώς απολαμβάνετε τον κρύο καιρό και το χιόνι με τους φίλους σας, δεν θέλετε ενοχλήσεις όπως είναι τα κρύα χέρια. FAQs - Συχνές Ερωτήσεις 

To Hand Warmer δεν θερμαίνεται αρκετά, τι να κάνω; 

  • Προσεκτικά, για να μην καείτε, ελέγξτε τον καυστήρα. Πρέπει να εφαρμόζει σφιχτά.
  • Ο καυστήρας μπορεί να μην έχει αναφλεγεί σωστά. Επαναλάβετε τις οδηγίες.
  • Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αρκετό υγρό στο Hand Warmer. Το υγρό θα εξατμιστεί ακόμα και όταν το Hand Warmer δεν χρησιμοποιείται.
  • Ο καυστήρας μπορεί να χρειάζεται αντικατάσταση. Οι καυστήρες πρέπει να αντικαθίστανται μετά από περίπου 70 χρήσεις.

Πώς σταματώ τη λειτουργία του  Hand Warmer;

Μόλις το Zippo 12-Ωρών Hand Warmer αναφλεγεί, δεν υπάρχει τρόπος να σταματήσετε τη θέρμανση. Εάν είναι απαραίτητο, τοποθετήστε το Hand Warmer στη θήκη του του και τοποθετήστε το σε μια πυρίμαχη επιφάνεια μέχρι να εξαντληθεί το καύσιμο και το Hand Warmer να κρυώσει. 

Χρειάζεται οξυγόνο το Hand Warmer για να λειτουργήσει; 

Ναι. Το Zippo Hand Warmer απαιτεί οξυγόνο για να συμβεί η διαδικασία θέρμανσης. Η ειδική θήκη ρυθμίζει την ποσότητα οξυγόνου. Μην το χρησιμοποιείτε χωρίς την παρεχόμενη θήκη γιατί θα ζεσταθεί πάρα πολύ.

Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιώ την ειδική θήκη της συσκευής; 

Ναι. Η θήκη ρυθμίζει την ποσότητα οξυγόνου και με αυτόν τον τρόπο ρυθμίζει τη θερμοκρασία του Hand Warmer. Χωρίς την ειδική θήκη, το Hand Warmer μπορεί να ζεσταθεί και να προκαλέσει τραυματισμό ή φωτιά.

Πόσο διαρκεί ένα γέμισμα ή πόσο συχνά χρειάζεται ξαναγέμισμα;

  • Για το 6-Ωρών Hand Warmer, γεμίστε με καύσιμο το πλαστικό κύπελλο γεμάτο έως την κάτω γραμμή. Η συσκευή θα θερμανθεί έως και 6 ώρες. Μπορεί να παραμείνει αναμμένο ελαφρώς λιγότερο ή περισσότερο ανάλογα με πολλούς παράγοντες. Πάντα να βεβαιώνεστε ότι το Hand Warmer είναι δροσερό στην αφή πριν το αποθηκεύσετε. Τοποθετήστε το σε μια πυρίμαχη επιφάνεια εάν εξακολουθεί να είναι ζεστό.
  • Για το 12-Ωρών Hand Warmer, γεμίστε με καύσιμο το πλαστικό κύπελλο γεμάτο έως την επάνω γραμμή. Η συσκευή θα θερμανθεί έως και 12 ώρες.Μπορείτε επίσης να γεμίσετε το πλαστικό κύπελλο έως την κάτω γραμμή και θα παρέχει θερμότητα για έως και 6 ώρες. Μπορεί να παραμείνει αναμμένο ελαφρώς λιγότερο ή περισσότερο ανάλογα με πολλούς παράγοντες. Πάντα να βεβαιώνεστε ότι το Hand Warmer είναι δροσερό στην αφή πριν το αποθηκεύσετε. Τοποθετήστε το σε μια πυρίμαχη επιφάνεια εάν εξακολουθεί να είναι ζεστό.

Χρησιμοποιείτε πάντα το Γνήσιο Zippo Hand Warmer Υγρό καύσιμο και τα Ανταλλακτικά Καυστήρων της Zippo