Ανακαλύψτε τα δερμάτινα αξεσουάρ Zippo με έκπτωση πάνω από 30%!

Γεμίζοντας έναν αναπτήρα Zippo

Ο αντιανεμικός αναπτήρας σας έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί καλύτερα με το Zippo Premium Lighter Fluid (υγρό καύσιμο) και τις αυθεντικές πέτρες. Τώρα, ας δούμε πώς θα γεμίζετε τον αναπτήρα σας. Το υγρό αναπτήρα εξατμίζεται ακόμα και όταν ο αναπτήρας δεν χρησιμοποιείται, οπότε βεβαιωθείτε ότι κρατάτε πάντα το καπάκι κλειστό και ότι πριν από κάθε σας έξοδο γεμίζετε τον αναπτήρα σας.
Προσέξτε πολύ, για να αποφύγετε τις συνέπειες από οποιαδήποτε πυρκαγιά ή φλόγα.

Για να γεμίσετε τον αναπτήρα σας:

1. Αφαιρέστε την εσωτερική μονάδα από την θήκη.

2. Γυρίστε το και ανασηκώστε το μαξιλαράκι για να αποκαλύψετε το υλικό συσκευασίας στο θάλαμο καυσίμου.

    • Συμβουλή: Χρησιμοποιήστε ένα ξεδιπλωμένο συνδετήρα ή παρόμοιο εργαλείο αν το μαξιλαράκι είναι δύσκολο να σηκωθεί.

3. Ποτίστε αργά το υλικό συσκευασίας με το υγρό πλήρωσης. Σταματήστε να γεμίζετε όταν το υγρό φτάσει στην κορυφή της συσκευασίας ή αρχίζει να αλλάζει το χρώμα του υλικού συσκευασίας.

    • Συμβουλή: Μη γεμίζετε υπερβολικά. Σε περίπτωση υπερχείλισης, το υγρό θα  θα διαρρεύσει από τον αναπτήρα σας. Αποφύγετε τη επαφή του υγρού με το δέρμα σας, καθώς είναι ερεθιστικό. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα, πλύνετε αμέσως τις περιοχές με ήπιο σαπούνι και νερό.

4. Εισαγάγετε την εσωτερική μονάδα πίσω στην θήκη, φροντίζοντας να σκουπίσετε το υπερχειλισμένο υγρό από την εσωτερική μονάδα και τα χέρια σας πριν ανάψετε τον αναπτήρα. Εάν υπάρχει καύσιμο στο εξωτερικό του αναπτήρα απλά σκουπίστε το ή περιμένετε λίγο για να εξατμιστεί. Βεβαιωθείτε ότι το δοχείο καυσίμου είναι κλειστό και πριν από την ανάφλεξη δεν υπάρχει χυμένο υγρό.

    • Συμβουλή: Αν σκοπεύετε να κρατήσετε τον αναπτήρα στην τσέπη σας, προτείνουμε να τον τοποθετήσετε με τη βάση προς τα κάτω.

5. Χρησιμοποιώντας τον αντίχειρά σας, γυρίστε τον τροχό του αναπτήρα προς τα κάτω για να δημιουργήσετε μια σπίθα. Αν δεν εμφανιστεί φλόγα, επαναλάβετε.

6. Αφού εμφανιστεί η φλόγα και τελειώσετε τη χρήση της, κλείστε το καπάκι για να τη σβήσετε. Ο αναπτήρας Zippo δεν σβήνει μόνος του, οπότε πρέπει να κλείσετε το καπάκι.

    • Προειδοποίηση: Προσέξτε διότι, ανάλογα με τη διάρκεια της χρήσης, ο αναπτήρας μπορεί να είναι ζεστός για να τον αγγίξετε.


Χρησιμοποιείτε Γνήσια Φιτίλια, Πέτρες και Υγρό Αναπτήρα Zippo