Ανακαλύψτε τα δερμάτινα αξεσουάρ Zippo με έκπτωση πάνω από 30%!

Ανάβοντας το Zippo Hand Warmer σας

  • Γεμίστε το Hand Warmer με Γνήσιο Υγρό Καύσιμο Zippo Hand Warmer Fuel.
  • Αφαιρέστε το καπάκι από το Hand Warmer, κρατήστε τη μονάδα όρθια με το ένα χέρι και ανάψτε τη φλόγα στον καυστήρα για περίπου 10 δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας το άλλο χέρι. Η ανάφλεξη κατά την πρώτη χρήση μετά το αρχικό γέμισμα μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από το αναμενόμενο και να απαιτήσει την εφαρμογή της φλόγας περισσότερες από μία φορές. Η φλόγα μπορεί να προέλθει από αναπτήρα Zippo Lighter, αναπτήρα Zippo Utility ή από σπίρτο. Ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης του αναπτήρα σας. Κρατήστε τα χέρια και τα ρούχα μακριά από οποιαδήποτε φλόγα. Το Hand Warmer θερμαίνεται με καταλυτική διαδικασία. Δεν υπάρχει φλόγα μετά την ανάφλεξη. Η παρουσία φλόγας μετά την ανάφλεξη υποδηλώνει υπερπλήρωση. Σβήστε τη φλόγα και αφήστε το επιπλέον καύσιμο να εξατμιστεί πριν επιχειρήσετε την ανάφλεξη ξανά.
  • Αφού επιβεβαιωθεί η απουσία φλόγας μετά την ανάφλεξη, προσθέστε το καπάκι του Hand Warmer και, στη συνέχεια, τοποθετήστε το στην παρεχόμενη προστατευτική σακούλα. Το Hand Warmer πρέπει πάντα να τοποθετείται στην παρεχόμενη προστατευτική σακούλα για την αποφυγή υπερθέρμανσης. Το Zippo Hand Warmer θα σας προσφέρει μία ευχάριστη ζεστασιά για ώρες. Μετά την ανάφλεξη, η θερμότητα παρέχεται με καταλυτική διαδικασία χωρίς φλόγα.
  • Μετά την ανάφλεξη δεν υπάρχει ασφαλής τρόπος για να σταματήσετε τη λειτουργία της θέρμανσης. Εάν είναι απαραίτητο, τοποθετήστε το Hand Warmer σας στην παρεχόμενη προστατευτική θήκη και στη συνέχεια  τοποθετήστε το σε μια πυρίμαχη επιφάνεια μέχρι να εξαντληθεί το καύσιμο και το Hand Warmer να κρυώσει.


Χρησιμοποιήστε Γνήσιο Υγρό Καύσιμο και Ανταλλακτικά Καυστήρα Zippo